一对一咨询:QQ-123456789
咨询热线:17393177777
当前位置:首页 >> 高起专
河南成人高考英语模拟试卷抢先做
时间: 2020/7/29 作者: 河南成人高考在线 点击: 51次

河南成人高考英语模拟试卷抢先做

一、语音知识(共5小题;每题1.5分,共7.5分。)

1.请选出下面划线部分读音不同的选项( )

A.notice

B.practice

C.British

D.patient

答案:D

 

2.请选出下面划线部分读音不同的选项( )

A.income

B.centre

C.city

D.bicycle

答案:A

 

3.请选出下面划线部分读音不同的选项( )

A.cloud

B.round

C.mountain

D.country

答案:D

 

4.请选出下面划线部分读音不同的选项( )

A.hand

B.honest

C.habit

D.behind

答案:B

 

5.请选出下面划线部分读音不同的选项( )

A.direct

B.hotel

C.basket

D.express

答案:C

 

二、词汇与语法知识(共15小题;每题1.5分,共22.5分。) 从每小题的四个选择项中,选出最佳的一项。

 

6.My friend Bob always __________ jokes whenever we get together.

A.says

B.speaks

C.talks

D.tells

答案:D

 

7.Before Tom got to the cinema,the film__________

A.had begun

B.will begin

C.has begun

D.begins

答案:A

 

8.The driver kept one eye on __________ traffic and the other on __________ map.

A.不填;a

B.a;a

C.the;the

D.the;不填

答案:C

 

9.I couldn′t find my black gloves __________.

A.nowhere

B.somewhere

C.everywhere

D.anywhere

答案:D

 

10.Mary picked up her children′s clothes that __________on the floor.

A.lie

B.will lie

C.have lain

D.were lying

答案:D

 

11.Jane had already finished cooking __________ the time I got home.

A.in

B.on

C.by

D.at

答案:C

 

12.Excuse me,where is the meeting room?

--Just a second. I′ll have someone __________ you there.

A.takes

B.take

C.taking

D.to take

答案:B

 

13.I′ll never forget the day __________ I became a doctor.

A.that

B.which

C.where

D.when

答案:D

 

14.Your article is well written,but I think you should __________ it again.

A.go off

B.go by

C.go over

D.go against

答案:C

 

15.There′s plenty of time,so you __________ worry about it.

A.needn't

B.couldn't

C.mustn't

D.wouldn't

答案:A

 

16.My bedroom was very small, with the window __________ the street.

A.faces

B.facing

C.faced

D.to face

答案:B

 

17.A few days ago I visited a friend of __________ and that day I learned a valuable lesson.

A.me

B.mine

C.my

D.myself

答案:B

 


1 [2] [3] 
  • 上一条新闻: 在河南报考成人高校医学门类专业的考生应具备什么条件
  • 下一条新闻: 郑州成人高考语文考试的复习技巧大全
  • 展开